vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Regionala Brașov începe lucrări de reparație la un podeț de pe linia ferată 210 Sibiu-Vințu de Jos

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să lanseze lucrări de reparație la un podeț de pe linia ferată 210 Sibiu-Vințu de Jos.

linia ferată 210 Sibiu-Vințu de Jos
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat joi dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparație podeț km 33+203 linia 210 Sibiu – Vințu de Jos”.

Valoarea totală estimată a contractului care va trebui dus la bun sfârșit în termen de 98 de zile este de 3.152.710,56 lei, echivalentul a aproximativ 640.000 de euro.

Podețul cu pricina este situat între stațiile Săliște și Apoldu de Sus, a fost construit în anul 1987 și a fost introdus în evidența punctelor periculoase în anul 2006. Soluția recomandată de experți este dezafectarea podețului existent și înlocuirea acestuia cu unul nou. Acesta va avea o suprafață de 68 mp, iar terasamentul va fi consolidat pe 1.500 mp. Proiectul a fost realizat de societatea Consis Proiect SRL.



Condiții de participare la licitația pentru podețul de pe linia ferată 210 Sibiu-Vințu de Jos

Pentru execuția lucrărilor din cadrul contractului ce face obiectul procedurii de achiziție, ofertantul trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani a executat lucrări similare a căror valoare calculată cumulativ din cadrul unui contract sau, cel mult, a trei contracte a fost de minimum trei milioane de lei fără TVA. Prin lucrări similare se înțeleg lucrări de construcții/reparații poduri, podețe, viaducte, lucrări de construcție/reparație linii CF, terasamente.

Cuantumul garanției de participare este de 31.527,10 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 octombrie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 4 februarie 2022. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole