vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Contract de asistență tehnică în scopul de a diminua subvenția pentru transportul public din Iași

O licitație ce are drept scop încheierea unui contract de asistență tehnică pentru a diminua subvenția pentru transportul public din Iași a fost lansată miercuri dimineață.

subvenția pentru transportul public din Iași linie de tramvai din Iași transport public gratuit tramvaiele din Iași proiect de mobilitate urbană

Primăria Municipiului Iași a postat în sistemul electronic de achiziții publice anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de asistență tehnică în vederea îmbunătățirii și eficientizării serviciului de transport public local din Municipiul Iași”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord-cadru pe o perioadă de doi ani este de două milioane de lei, echivalentul a aproximativ 405.000 de euro.



Condiții de participare la licitația organizată de Primăria Iași

Pentru participarea la licitație, media cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani de zile (2018, 2019, 2020) trebuie să fie cel puțin un milion de lei.

Pe de altă parte, ofertantul trebuie să demonstreze că a dus la bun sfârșit în ultimii trei ani servicii similare în valoare cumulată de minimum un milion de lei. Prin servicii similare se înțeleg serviciile în domeniul reglementat de Regulamentul European CE nr. 1370/2007/ transporturi rutiere de persoane/ servicii comunitare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 27 septembrie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 27 ianuarie 2022.

Firma câștigătoare va trebui să prezinte măsuri pentru a diminua subvenția pentru transportul public din Iași

Câștigătorul licitației va trebui să elaboreze un raport privind situaţia actuală a serviciului de transport public local şi a operatorului de transport CTP laşi SA.

De asemenea, el trebuie să stabilească noi indicatori de calitate și performanţă ale serviciului de transport public local și ale operatorului de transport CTP laşi SA. În sarcina sa va intra și monitorizarea lunară a activităţii operatorului de transport public local, raportarea lunară a stadiului îndeplinirii obligaţiilor şi indicatorilor prevăzuţi.

”Diminuarea compensaţiei acordate de către Municipiul laşi, cu minimum 10% după primul an de asistenţă tehnică pentru costurile ocazionate de îndeplinirea obligaţiilor de serviciu public, concomitent cu creşterea eficienţei serviciului; Diminuarea compensaţiei acordate de către Municipiul laşi, cu minimum 20% în al doilea an, pentru costurile ocazionate de îndeplinirea obligaţiilor de serviciu public, concomitent cu creşterea eficienţei şi calităţii serviciului”, este o altă cerință din caietul de sarcini. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole