vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Regionala București a CFR SA lansează lucrări în stația Mogoșoaia și pe linia 301

Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să lanseze lucrări în stația Mogoșoaia și pe linia 301.

lucrări în stația Mogoșoaia trenurile de aeroport

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni dimineață anunțul de licitație în procedură simplificată ce are ca obiect ”Lucrări de întreținere și reparații linii CF (preț inclus materiale, manoperă și utilaje) – Linia 301 Ba R. Buciumeni-Mogoșoaia + Linia V St. Mogoșoaia”.

Lucrările de întreținere și reparații de linii de cale ferată constau în înlocuiri de: traverse normale și speciale pentru aparate de cale din lemn de stejar, traverse de beton, eclise, șină și material mărunt, conform Caietului de sarcini.

Valoarea totală estimată a contractului este de 622.354,9 lei, echivalentul a aproximativ 125.000 de euro.



Condiții de participare la licitația pentru lucrări în stația Mogoșoaia și pe linia 301

Pentru participarea la licitație, se cere experiență similară. Aceasta se va demonstra prin prezentarea unui contract sau cumul de contracte din care să reiasă lucrări similare executate în ultimii cinci ani cu o valoare individuală/ cumulată de minimum 622.354,90 lei fară TVA.

Lucrări similare acceptate: execuția de lucrări de construcții și/sau reparații infrastructură CF (linii cf) sau modernizare/reabilitare infrastructura CF (linii cf). Valoarea garanției de participare este de 6.223,54 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 8 septembrie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabila până la data de 8 ianuarie 2022. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole