vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Întârzieri pe Magistrala București-Constanța. Ceferist lovit de tren, decedat

În cursul zilei de luni sunt întârzieri pe Magistrala București-Constanța, după ce un bărbat a fost lovit de tren pe calea ferată. Potrivit ultimelor informații este vorba de revizorul de cale din Halta Dunărea, acesta decedând.

întârzieri pe Magistrala București-Constanța lovită de o locomotivă circulație feroviară oprită pe M700 mașină a fost  lovită de tren trafic feroviar oprit căruță a fost lovită de tren accident la Rebrișoara mașină a fost lovită de tren betonieră a fost lovită de tren mașină a fost lovită de tren lovit de tren trenuri blocate în Timiș TIR a fost lovit de tren uciși de tren tren a lovit o mașină trafic feroviar închis accident feroviar la Balota tramvaie s-au ciocnit TIR a fost lovit de tren trafic feroviar oprit mașină a fost lovită de tren accident la trecerea la nivel mașină a fost lovită de tren TIR a ajuns pe calea ferată accident mortal la calea ferată căruță a fost lovită de tren tren a lovit un camion tren a lovit patru vaci tren a lovit o remorcă tren a deraiat căruţă a fost lovită de tren accident la trecerea căii ferate tramvaie s-au ciocnit accident mortal în Maramureș mașină a fost lovită de tren TIR lovit de tren

În jurul orei 10,47, trenul IR 1688, care circulă în relația Brașov – Constanța, a surprins și accidentat o persoană de sex masculin, la ieșire din halta Dunărea, a anunțat purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan.

Accidentul produs pe Magistrala feroviară 800 a fost anunțat la Serviciul de Urgență 112, iar oamenii legii s-au deplasat la fața locului. Conform procedurilor în caz de accident, până la sosirea echipelor de urgență și a reprezentanților Poliției, la locul accidentului, următoarele patru trenuri de călători – IR 1937, 15083, 15081 și 16083 – au fost oprite temporar în stațiile Cernavodă, Dunărea și Ovidiu. Acestea și-au reluat circulația după avizul primit de la organele abiliate, care au ajuns la locul accidentului.

Întârzieri pe Magistrala București-Constanța, de până la 35 de minute

Ca urmare acestui accident, cele patru trenuri de călători menționate anterior vor înregistra la destinație întârzieri cuprinse între 30 și 35 de minute, a mai precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA.

Ea a adăugat că trenul IR 1688 va fi reînscris în circulație după finalizarea măsurătorilor și a celorlalte etape procedurale, desfășurate, la locul accidentului, de către organele abilitate. (A.B., D.C.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole