miercuri, septembrie 18, 2024
spot_img

Sindicaliștii de la metrou au rămas fără Facebook

În mod misterios, pagina de Facebook a sindicatului de la metrou „Unitatea” a dispărut.

 

Pagina de Facebook a sindicaliștilor de la Unitatea – Sindicatul Liber de la Metrou (USLM) nu a putut fi accesată vineri dimineață, încercările de accesare a paginii soldându-se cu mesajul „momentan, această pagină nu este disponbilă”. Nu este clar dacă este vorba de o eroare a administratorilor paginii sau de o măsură administrativă luată de Facebook, de o plângere a oficialilor români împotriva sindicaliștilor.

De la USLM nu a fost disponibil nimeni vineri dimineață pentru a oferi informații asupra situației. Liderul sindical Ion Rădoi avea telefonul închis.

 

 

Pe pagina de Facebook sindicaliștii au descris dezastrul rețelei. Pagina de Facebook a fost unul dintre instrumentele de luptă ale sindicaliștilor împotriva administrației Metrorex și Ministerului Transporturilor și de promovare a propriilor puncte de vedere.

Conducerea Metrorex a scăpat de grija că apar astfel de poze pe pagina de Facebook a sindicaliștilor

La jumătatea lunii iulie, Unitatea – Sindicatul Liber din Metrou a publicat imagini care arată fața nevăzută a Metrorex, mai exact echipamente și instalații în paragină la metrou. ”Prostie, indiferență, nepăsare, ignorare sau inconștiență și incompetență? Așa arată un sistem de transport subteran  făcut praf şi pulbere în doar 7 de luni de nesimțire, indiferență, incompetență şi interese personale. Zilnic, primim informații despre incidente și situații care nu au ce să caute în domeniul nostru de activitate. În loc să ne dezvoltăm in interesul cetățenilor, acum închidem capete de acces, nu putem interveni la reparații si revizii pentru că nu există dotări şi echipamente, pentru că există zero interes din partea domnului Paraschiv pentru respectarea strictă a regulilor si instrucțiilor privind siguranța circulației, pentru că oameni incapabili, din dorința de a ocupa o funcție de conducere, la rândul lor, mint, pentru că nici pentru ei regulile în sine si instrucțiile nu sunt clare, nu știu cu ce se mănâncă activitatea din metrou”, se arăta în postare. (D.C.)

 

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole