vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Tren defect pe Magistrala 4 de metrou. Circulația s-a desfășurat cu dificultate

Un tren defect pe Magistrala 4 a metroului bucureștean a făcut ca luni după-amiază circulația să se desfășoare cu dificultate pe ruta Gara de Nord 2 – Străulești.

tren defect pe Magistrala 4 majorări de tarife la Metrorex licitația pentru electricitate la Metrorex Furnizorul de electricitate al Metrorex energie electrică pentru Metrorex energie electrică la Metrorex timpul de așteptare la metrou Subvențiile pentru transport feroviar programul Metrorex de Crăciun facturi scadente la Metrorex tren defect pe Magistrala 4 licitație pentru produse anti-covid la Metrorex metroul din Paris

Metrorex a anunțat că începând cu ora 15:25 circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfășura cu dificultate din cauza apariției unei defecțiuni la un tren în stația de metrou Parc Bazilescu, linia 2.

Pentru continuarea și fluidizarea călătorilor, circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile Jiului și Străulești, pe linia 1. Călătorii au fost informați despre modificarea circulației trenurilor prin instalațiile de sonorizare de la nivelul vestibulelor și peroanelor stațiilor de metrou.

”Precizăm că în urma acestui eveniment, siguranța publicului călător nu a fost pusă în pericol în niciun moment. Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în comunicatul dat publicității de Metrorex.

Începând cu 16:36 circulația pe M4 a fost reluată în condiții normale. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole