vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Licitație pentru un milion de SMS-uri la CFR Călători și conectare mobilă la internet

O licitație pentru achiziționarea a un milion de SMS-uri la CFR Călători și conectare mobilă la internet a fost lansată luni dimineață de operatorul feroviar de stat.

SMS-uri la CFR Călători

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de transmitere mesaje SMS către orice reţea clienţilor aplicațiilor de cumpărare <Bilete CFR Online> şi servicii de conectare mobilă la Internet.

Valoarea totală estimată a contractului, care se vrea a fi încheiat pentru o perioadă de un an de zile, este de 28.204 euro.



Un milion de SMS-uri la CFR Călători, pentru biletele de tren cumpărate online

Începând din 2009, Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători oferă serviciul de cumpărare online a biletelor de tren în trafic intern. Astfel, datele călătoriei se transmit prin email și SMS către cumpărător. De asemenea, din 2018, serviciul online permite și cumpărarea legitimațiilor de călătorie în trafic internațional. În același context, este necesară și achiziționarea unui serviciu de conectare mobilă la internet prin terminale mobile GSM (modem-uri cu conectare USB), se mai arată în caietul de sarcini al procedurii de achiziție.

Tot aici se precizează că este nevoie de o cantitate anuală de un milion de SMS-uri și de câte un abonament lunar pentru: etichetă alfanumerică asociată numărului scurt de la care se transmit SMS-urile, aplicație de transmitere mesaje SMS și abonament de date mobile 18GB cu trafic partajat pe patru terminale GSM incluse.

Valoarea garanției de participare este de 282 de euro sau echivalent leu/valută la cursul stabilit de BNR. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 2 septembrie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 2 decembrie 2021. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole