vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Republica Moldova sărbătorește Ziua Feroviarului

Tradițional, Ziua Feroviarului se sărbătorește în țara vecină în prima duminică a lunii august. Ministerul Economiei și Infrastructurii a adresat cu această ocazie un mesaj feroviarilor din această țară.
Ziua Feroviarului din Moldova
„Ziua profesională a lucrătorului din domeniul căilor ferate, sărbătorită tradițional în prima duminică a lunii august, este un bun prilej de a pune în evidență contribuția și rolul important pe care transportul feroviar îl are în dezvoltarea economică a țării.
Din momentul înființării, la 30 martie 1992, Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” a reprezentat și continuă să reprezinte o direcție strategică importantă pentru viața economică a statului, de aceea gestionarea eficientă și modernizarea acestui sector rămâne una dintre prioritățile de bază pe agenda Guvernului și a MEI, în particular.
Cu ocazia Zilei Feroviarului, echipa MEI vă adresează sincere felicitări și urări de bine pentru activitatea onorabilă și contribuția la dezvoltarea economiei naționale și își exprimă gratitudinea pentru munca, profesionalismul, atitudinea și devotamentul de care dați dovadă! Doar astfel vom reuși să realizăm și în continuare obiectivul de bază – crearea unui sector de transport tehnologic avansat, eficient și competitiv, racordat la standardele europene.
Ministerul Economiei și Infrastructurii își exprimă ferma convingere într-o conlucrare viitoare eficientă, orientată spre dezvoltarea ramurii și spre depășirea, cu eforturi comune, a situației dificile cu care se confruntă în ultimii ani Calea Ferată, astfel încât aceasta să fie transformată într-o companie profitabilă și competitivă în regiune.
La mulți ani, cu multe realizări și împliniri profesionale și personale! Cu respect, Echipa Ministerului Economiei și Infrastructurii”, arată mesajul. (D.C.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole