vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Licitație pentru motorină la CFR Călători, în valoare de 11 milioane de euro

O licitație pentru motorină la CFR Călători, în valoare de aproximativ 11 milioane de euro, a fost lansată recent de operatorul feroviar de stat.

motorină la CFR Călători trenul fără frâne licitație pentru salubrizare automotoare Primul tren Arad-Brad circulație feroviară oprită geamuri la automotoarele Desiro consilier la Ministerul Transporturilor discuri de frână
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Carburant pentru motoare diesel (motorină), conform SR EN 590 + A1:2017”.

Valoarea totală estimată a contractului, ce urmează a fi încheiat pe o perioadă de trei luni, este de 55.890.000 de lei. Locul de executare este franco depozit subunități de material rulant. Contractul presupune achiziția a 11.500 de tone de motorină.

La evaluarea ofertelor, prețul (componenta financiară) va conta în proporție de 95%, restul urmând să fie acordat pentru termenul de livrare. Se vor puncta termenele de livrare mai mici decât cele prevăzute în documentația de atribuire. Termenele de livrare prevăzute în documentația de atribuire la secțiunea Modelul de contract sunt de șapte zile pentru livrarea cu cisternă auto.



Condiții de participare la licitația pentru motorină la CFR Călători

Pentru participarea la licitație se solicită certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității. Se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001/2015 sau echivalent.

Garanția de participare la procedura de achiziție este de 558.900 de lei sau echivalent leu/valută. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 23 august 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 23 noiembrie 2021. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole