vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Nu e banc. Ce politician propune comasarea Internelor și Transporturilor, rezultând… Ministerul Transporturilor Interne

Supărat de episodul devoalării traficului de influență făcut de parlamentari PNL, colegul lor de partid, Rareș Bogdan, a propus comasarea, nici mai mult, nici mai puțin, a ministerelor Transporturilor și Internelor, rezultând, în opinia sa, un minister al Transporturilor Interne,  condus, desigur, nu de Cătălin Drulă, ci de colegul său de partid, Lucian Bode.falimentul CEH

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan afirmă că poate ar trebui făcut un minister al Transporturilor Interne, ”adică un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne împreună”, care să fie condus de către actualul ministru de Interne Lucian Bode. „Dumneavoastră aveţi un om care şi-a câştigat respectul nu doar aici, în Sălaj, nu doar în Transilvania. (…) Dragii mei, Lucian Bode e genul de om care vorbeşte puţin şi face mult.”

Rareș Bogdan urăște breaking news-urile create de el și în consecință, cu modestie, urăște și situarea sa în centrul atenției publice.

„Eu am spus – sper ca de data asta să nu se mai creeze un breaking news, nu-mi doresc – am spus că, la un moment dat, poate ar trebui să se facă un minister al Transporturilor Interne, adică un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne împreună, pe care să-l conducă un singur om, dar asta pentru că Lucian a făcut lucruri  bune, nu pentru că cei de acum nu fac lucruri bune – Doamne fereşte! Ci pentru că Lucian a făcut lucruri grozave acolo şi a rămas în acel an şi două luni cât a condus ministerul au rămas nişte proiecte grozave pe care se construieşte acum dezvoltarea României”, a afirmat Rareş Bogdan sâmbătă după-amiază, la conferinţa de alegeri a PNL Sălaj, filială condusă de fostul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, deţinător al portofoliului la MAI.

Rareș Bogdan, un apropiat al omului de afaceri Călin Mitică, nu s-a sfiit să atace un alt ministru USR, anume pe Cristian Ghinea, deplângând debarcarea lui Marcel Boloș – colegul său de partid din funcția de ministru al Fondurilor Europene. (D.C.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole