vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

GALERIE FOTO Echipamente și instalații în paragină la metrou. USLM prezintă fața nevăzută a Metrorex

Unitatea – Sindicatul Liber Metrou a publicat marți imagini care arată fața nevăzută a Metrorex, mai exact echipamente și instalații în paragină la metrou.

Aceste aspecte, care îi sunt imputate directorului general al Metrorex, Ștefan Paraschiv, ar putea pune în pericol siguranța circulației și a angajaților, susțin sindicaliștii într-o postare  pe contul de Facebook Unitatea – Sindicatul Liber din Metrou.

”Prostie, indiferență, nepăsare, ignorare sau inconștiență și incompetență? Așa arată un sistem de transport subteran  făcut praf şi pulbere în doar 7 de luni de nesimțire, indiferență, incompetență şi interese personale. Zilnic, primim informații despre incidente și situații care nu au ce să caute în domeniul nostru de activitate. În loc să ne dezvoltăm in interesul cetățenilor, acum închidem capete de acces, nu putem interveni la reparații si revizii pentru că nu există dotări şi echipamente, pentru că există zero interes din partea domnului Paraschiv pentru respectarea strictă a regulilor si instrucțiilor privind siguranța circulației, pentru că oameni incapabili, din dorința de a ocupa o funcție de conducere, la rândul lor, mint, pentru că nici pentru ei regulile în sine si instrucțiile nu sunt clare, nu știu cu ce se mănâncă activitatea din metrou”, se arată în postare.

Instalații în paragină la metrou. Sindicaliștii îi cer directorului să facă demersuri pentru remediere

În continuare, sindicaliștii conduși de Ion Rădoi îi cer directorului general Ștefan Paraschiv să acționeze pentru restabilirea siguranței circulației, protejarea vieții salariaților și a călătorilor cu metroul.

De asemenea, ei reiau războiul cu Ștefan Paraschiv și ministrul Cătălin Drulă, pe care îi acuză că vor să hărțuiască angajații și să distrugă sindicatul. Ion Rădoi și Cătălin Drulă sunt în război deschis pe tema majorărilor salariale incluse la finele anului trecut în Contractul Colectiv de Muncă și din cauza demolării chioșcurilor de la metrou, care erau administrate de firma sindicatului – Sindomet Servcom SRL. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole