vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Licitație pentru container dormitor la CFR SA, necesar pentru muncitorii care lucrează la linii

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru container dormitor, necesar pentru muncitorii care lucrează la infrastructura feroviară.

licitație pentru container dormitor
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat joi anunțul de licitație cu titlul ”Container dormitor”. Valoarea totală estimată a contractului este de 150.000 de lei, echivalentul a aproximativ 30.000 de euro.

Având în vedere situația infrastructurii feroviare la acest moment: subfinanțarea continuă a sistemului feroviar și evoluția descrescătoare a volumului de trafic, acțiunea de eficientizare a costurilor a condus la promovarea unor programe de dotare tehnică și investiții în tehnologie specifică, se arată în anunțul de pe SEAP. În acest context, ca urmare a analizelor efectuate, s-a stabilit a se aborda eficientizarea activității de întreținere și reparații linii prin dotarea cu utilaje și tehnologie specifică pentru înlocuirea forței de muncă manuale în vederea recuperării restanțelor de întreținere și reparație a liniilor de cale ferată. Containerele dormitor asigură confortul necesar, similar unei locuințe clasice, indiferent de zona de amplasare. Containerele sunt construite ca ansambluri ușoare bazate pe o structură demontabilă formată din podea, acoperiș, stâlpi și panouri cu spumă poliuretanică pentru pereți.

Locul principal de livrare a containerului va fi SRCF București. Sursa de finanțare este reprezentată de alocații de la bugetul statului.

Licitație pentru container dormitor. Condiții de participare

În vederea susținerii capacității economico – financiare, ofertantul trebuie să demonstreze un nivel minim al cifrei anuale de afaceri de 150.000 de lei (fără TVA) pentru ultimii trei ani de zile.

Ofertantul trebuie să prezinte o listă a principalelor livrări de produse similare din ultimii trei ani cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați, în valoare cumulată de cel puțin 150.000 de lei fără TVA, la nivelul a maximum trei contracte.

Cuantumul garanției de participare este de 1.500 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 august 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 17 decembrie 2021. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole