vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Trei oameni au fost loviți de tren într-un interval de nici 24 de ore. Circulația feroviară, perturbată

Trei bărbați au fost loviți de tren într-un interval de nici 24 de ore, iar circulația feroviară a fost perturbată.

loviți de tren criza trenurilor de Aeroport trasele de aeroport trenurile de aeroport Mersul trenurilor de Aeroport se închide linia de Aeroport casele de bilete la CFR SA recepția liniei de Otopeni
FOTO cu rol pur ilustrativ

 

Sâmbătă după-amiază, un bărbat a fost acroşat de un tren care se deplasa pe ruta Bucureşti-Otopeni, pe Magistrala 700, în zona localităţii Chitila, judeţul Ilfov, a anunţat Centrul Infotrafic al IGPR. Circulaţia feroviară a fost întreruptă timp de o oră.

”Pe magistrala 700, linia de cale ferată Bucureşti Nord-Aeroportul Internaţional Henri Coandă Otopeni, în zona localităţii Chitila, judeţul Ilfov, un tren care circulă pe relaţia Bucureşti-Otopeni a acroşat în gabaritul căii ferate un bărbat. Potrivit primelor informaţii, persoana este rănită grav, urmând să primeasca îngrijiri medicale la faţa locului. Se estimează reluarea circulaţiei feroviare în 60 de minute”, arată anunţul centrului Infotrafic al IGPR.

Loviți de tren la Caracal și la București

Vineri seara, în jurul orei 21,00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat în legătură cu producerea unui accident pe raza municipiului Caracal, informează Gazeta de Sud.

La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției municipiului Caracal și Biroului Județean de Transporturi Olt. Aceștia au constatat faptul că un bărbat de 64 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe podul de cale ferată de la intrarea în localitate, a fost acroșat de un tren, ulterior căzând pe carosabilul Drumului Național 64.

În urma coliziunii, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde a decedat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Cu câteva ore înainte, un bărbat a fost lovit de tren, în zona dintre Gara de Nord și Gara Basarab. Omul în vârstă de 41 de ani s-a aruncat în faţa trenului R7001 din Gara Basarab. Trenul urma să preia călătorii cu destinația Urziceni. Circulația trenurilor a fost perturbată. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole