vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

GALERIE FOTO Locomotivă defectă la IR Dacia București-Viena, la Sinaia

O locomotivă defectă la IR Dacia 346 București Nord-Viena îi ține pe călători în stația Sinaia, unde așteaptă locomotiva de ajutor.

UPDATE Și locomotiva de ajutor EA 780 s-a defectat. Spre norocul călătorilor, defectarea s-a produs la Brașov și a fost adusă imediat EA 247.

UPDATE A ajuns locomotiva de ajutor. Trenul a plecat din stația Sinaia la 17,14, cu aproape două ore întârziere (trebuia să plece la 15,20).

Oficialii Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA au confirmat că este vorba de o defectare a locomotivei. Aceștia au precizat că trenul este alimentat cu energie, instalațiile funcționând normal. Termenul estimat de plecare este de aproximativ 90 de minute. Locomotiva de schimb a plecat din Ploiești Sud spre tren, unde va ajunge în jurul orei 17,00.

Garnitura a plecat din București Nord la ora 14,00 și urma să ajungă în Wien Hauptbanhoff mâine dimineață la ora 8,21, potrivit mersului de tren în vigoare prezentat pe site-ul oficial al operatorului feroviar de stat.

CFR Călători s-a confruntat în ultimele zile cu o ”cascadă” de defectări ale locomotivelor utilizate la tractarea trenurilor. Ultimul astfel de incident s-a produs luni seara pe Magistrala 900, după cum a scris Club Feroviar AICI. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole