vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

O mașină a fost lovită de tren la o trecere la nivel cu calea ferată în apropiere de Timișoara

O mașină a fost  lovită de tren luni seara la o trecere la nivel cu calea ferată din Urseni, în apropiere de municipiul Timișoara.

mașină a fost  lovită de tren trafic feroviar oprit căruță a fost lovită de tren accident la Rebrișoara mașină a fost lovită de tren betonieră a fost lovită de tren mașină a fost lovită de tren lovit de tren trenuri blocate în Timiș TIR a fost lovit de tren uciși de tren tren a lovit o mașină trafic feroviar închis accident feroviar la Balota tramvaie s-au ciocnit TIR a fost lovit de tren trafic feroviar oprit mașină a fost lovită de tren accident la trecerea la nivel mașină a fost lovită de tren TIR a ajuns pe calea ferată accident mortal la calea ferată căruță a fost lovită de tren tren a lovit un camion tren a lovit patru vaci tren a lovit o remorcă tren a deraiat căruţă a fost lovită de tren accident la trecerea căii ferate tramvaie s-au ciocnit accident mortal în Maramureș mașină a fost lovită de tren TIR lovit de tren

Un șofer a crezut că poate fi mai rapid decât garnitură care se apropia și s-a aventurat peste linii. Autoturismul a fost însă lovit în plin de tren, relatează site-ul Opinia Timișoarei.

Imediat, la locul accidentului au ajuns echipaje ale poliției, pompierii, dar și o ambulanță SMURD. Din primele informații, se pare că nimeni nu a fost rănit în urmă impactului.

”La ora 20:51, am fost informați pe SNAU 112 despre producerea unui accident feroviar (de fapt este vorba de un accident rutier – n.red.) pe raza localității Urseni, la intersecția căii ferate cu DC 98, între trenul Regio 9619 și un autoturism. Din primele informații, nu există victime, autoturismul rămânând blocat pe calea ferată. Au fost trimise la fața locului Detașamentul 2 Timișoara, cu o autospecială de descarcerare grea, o autosanitară SMURD tip B și 6 subofițeri”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

O mașină a fost  lovită de tren. Garnitura are întârziere o oră

Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. Trenul operat de CFR Călători plecase la ora 19,28 din Lugoj și urma să ajungă la Timișoara Nord la ora 21,07.

Potrivit ultimelor informații disponibile pe site-ul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, trenul are o întârziere de 57 de minute.

În aprilie, un incident tras la indigo se petrecea în același loc. Din fericire, nici atunci nu s-au înregistrat victime. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole