vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Incendiu la locomotiva unui tren de marfă încărcat cu cereale pe M900. Pompierii se luptă cu flăcările

Un incendiu la locomotiva unui tren de marfă încărcat cu cereale a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Magistrala 900, iar pompierii se luptă în continuare cu flăcările, duminică dimineață.

incendiu la locomotiva

Un tren de marfă arde de mai mult de opt ore, în stația Poarta, din judetul Caraş Severin, potrivit B1 TV. Echipajele de pompieri acționează sâmbătă dimineața pentru lichidarea incendiului, care a izbucnit în jurul orei 01:30.

Focul a pornit la locomotiva trenului. Aceasta a fost decuplată de restul garniturii și îndepărtată, astfel ca incendiul sa nu cuprindă şi celelalte vagoane încarcate cu cereale. Mai multe echipaje de la Detaşamentul Caransebeș intervin cu două autospeciale cu apă si spumă, iar două echipaje de pompieri militari se luptă cu flăcările.

Incendiu la locomotiva unui tren de marfă. Traficul feroviar nu este întrerupt

Incendiul nu a afectat traficul feroviar de călători. Autoritățile anunță că nu s-au înregistrat victime.

Potrivit ISU Caraș-Severin, incendiul a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.30, la un tren de marfă încărcat cu cereale aflat în stația Poarta, după Teregova.

”La această oră, incendiul nu este încă lichidat, deoarece alimentarea cu apă se face de la un râu aflat la 10 kilometri distanță, iar locomotiva are rezervorul de 10.000 de litri de ulei”, a transmis duminică dimineață ISU Caraș-Severin. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole