vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Accident pe calea ferată în China. Nouă muncitori feroviari au murit loviți de tren

Un oribil accident pe calea ferată în China s-a produs vineri dimineață, când nouă muncitori feroviari au murit loviți de tren.

accident pe calea ferată în China

Accidentul a avut loc în provincia Gansu din nord-vestul Chinei. Trenul a lovit mai mulți angajați care lucrau la calea ferată din zonă, relatează BBC, preluată de Agerpres.

Un tren care venea din Urumqi, oraş din provincia Xinjiang din nord-vestul ţării, şi se îndrepta spre oraşul Hangzhou din est a lovit vineri dimineaţă muncitori care lucrau la calea ferată pe linia Lanxin.

Accident pe calea ferată în China. Echipele de intervenție au ajuns la fața locului

“Dacă muncitorii fac lucrări de întreținere, atunci mecanicii de locomotivă ar fi trebuit să știe despre asta. Cum s-a putut întâmpla o astfel de tragedie? Au dispărut nouă vieți!”, au reacționat oamenii prin intermediul platformelor sociale, mai scrie sursa citată.

Accidentul s-a produs în apropiere de Jinchang, în centrul provinciei Gansu, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipe de intervenţie, a transmis compania feroviară China Railway Lanzhou Group, citată de agenţiile de presă chineze. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole