vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Tren defect la metrou. Circulație îngreunată pe Magistrala 1, în vestul Bucureștiului

Din cauza unui tren defect la metrou, circulația pe Magistrala 1, în vestul Bucureștiului, se desfășoară sâmbătă dimineață cu dificultate.

tren defect la metrou program metrou de Paști se reia circulația la metrou Metroul Tokyo-Otopeni inaugurarea Magistralei 2 de metrou licitație pentru cabluri la Metrorex metroul în noaptea de Revelion echipamente IT la Metrorex mecanic beat la metrou șină defectă la metrou probleme la metrou noi proceduri la Metrorex probleme la metrou defecțiune la metrou licitație Metrorex pentru țevăraie stația de metrou Tudor Vladimirescu lucrări în stația de metrou stația Parc Drumul Taberei pierderile la Metrorex stația Valea Ialomiţei alertă cu bombă la metrou probleme la metrou coronavirus la Metrorex coronavirus la metrou bugetul Metrorex pe 2020 energie electrică la Metrorex BVC Metrorex pe 2020 Metrorex cumpără apă plată rectificare bugetară la Metrorex casierii pentru elevi BVC Metrorex pe 2019UPDATE Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 1 a fost reluată în condiții normale începând cu ora 9,55.

Conducerea Metrorex a anunțat că, începând cu ora 08,32, circulația trenurilor pe Magistrala 1 se desfășoară cu dificultate din cauza unei probleme tehnice apărute la un tren, între stațiile Petrache Poenaru și Crângași, linia 2.

Pentru continuarea călătoriilor și fluidizarea traficului, circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile Petrache Poenaru – Eroilor 1, linia 1 și stațiile Crângași – Petrache Poenaru, linia 1.

Călătorii sunt informați despre reorganizarea circulației prin instalațiile de sonorizare de la nivelul vestibulelor și peroanelor stațiilor de metrou. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole