vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Crema industriei feroviare, la Conferința de Material Rulant Club Feroviar

Reprezentanți ai Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și crema industriei feroviare din România și a transportului pe șină vor participa miercuri, 19 mai 2021, la Conferința de Material Rulant Club Feroviar.

Conferința de Material Rulant Club Feroviar

Conferinţa prezintă atât o suită de sesiuni de discuţii dinamice şi ancorate în realităţile domeniului feroviar de astăzi, cât şi o selecţie de vorbitori de nivel înalt. Vor participa reprezentanți ai Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și ai celor mai importante autorităţi, asociaţii şi companii feroviare: ARF, AFER, Consiliul Concurenței, CFR SA, CFR Călători, CFR Marfă, CENAFER, STB, Metrorex, Alstom, Astra Vagoane Călători, GFR, Siemens, Unicom Tranzit.

Vom afla astfel împreună, începând cu ora 09,30, care este stadiul actual de dezvoltare a noilor concepte comerciale, menite să facă serviciile feroviare viabile și atractive, pe modelul european. Pentru a participa la conferinţă va trebui să vă înregistraţi AICI.

Se va continua tradiția evenimentelor trecute, de a aduna la același prezidiu administratori de infrastructură, reprezentanti ai operatorilor feroviari de transport și ai organizațiilor de profil, care vor analiza și prezenta proiectele finalizate până acum, pe cele în derulare, dar și pe cele ce urmează să fie licitate sau pentru care se vor semna noi contracte de finanțare.



Conferința de Material Rulant Club Feroviar, sub patronajul Ministerului Transporturilor

Organizată de Club Feroviar, cu sprijinul Asociatiei Industriei Feroviare din Romania (AIF), în parteneriat media cu AGERPRES și sub patronajul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, a XV-a editie a Conferintelor Club Feroviar – Conferința de Material Rulant va avea loc online.

Sesiunile vor fi susţinute de experți din industrie din întreaga ţară și vor acoperi o gamă largă de subiecte relevante pentru domeniu, inclusiv informații despre cele trei subiecte principale, care vor sta la baza discuţiilor: Creșterea atractivităţii transportului feroviar, Mobilitatea în marile aglomerări urbane și Transporturile multimodale.

Conferinţa de Material Rulant oferă un punct de întâlnire excelent pentru factorii de decizie, autoritățile guvernamentale, asociaţiile și companiile feroviare de material rulant.

Consultați AICI programul complet al evenimentului. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole