vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Licitație pentru nituri, șaibe, piulițe și șuruburi la Metrorex, în valoare de 240.000 de euro

O licitație pentru nituri, șaibe, piulițe și șuruburi la Metrorex, în valoare de 240.000 de euro, a fost lansată de societatea de exploatare a metroului bucureștean.

șuruburi la Metrorex

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are  ca obiect ”Organe de asamblare”. Valoarea totală estimată a contractului, de tip acord cadru, ce se urmărește a fi încheiat, este de 1.197.816 lei, echivalentul a aproximativ 242.000 de euro.

Pe lista produselor care se vor achiziționa prin procedura de licitație simplificată figurează șuruburi, piulițe, șaibe, nituri, dibluri etc – în total fiind vorba de un număr de 185 de repere.

Licitație pentru șuruburi la Metrorex. Condiții de participare

Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertanții vor prezenta o listă a principalelor livrări de produse similare (organe de asamblare) din ultimii trei ani de zile, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați, în valoare cumulată de cel puțin 250.000 de lei, fără TVA, la nivelul unui contract sau mai multor contracte. Ultimii trei ani sunt calculați retroactiv de la data limită de depunere a ofertelor. În situația în care se decalează termenul limită de depunere a ofertelor, perioada aferentă experienței similare se va extinde corespunzător cu zilele de decalare.

Cuantumul garanției de participare la licitație este de 2.987 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 25 mai 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 25 decembrie 2021. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole