joi, septembrie 19, 2024
spot_img

VIDEO. Nouă distracție de weekend. O plimbare cu trenul Oravița – Anina

După ce era cât pe aici să fie închisă, ruta Oravița – Anina și-a descoperit menirea turistică. În weekend trenul a fost luat cu asalt de iubitorii căii ferate, dornici de o plimbare pitorească cu trenul.

 

„Trenul RE 9694 Anina-Oravița a sosit astăzi la destinație de pe Semmeringul Bănățean cu aproximativ 250 călători la bord și 3 vagoane pline până la refuz”, spun cei de la Trainspotting Oravița.
„Deoarece vagonului 28-29 454 i se efectuează în prezent revizia la Timișoara, nu se poate realiza capacitatea maximă pentru călătorii (în număr foarte mare) ce doresc să meargă cu trenul prin Munții Aninei în această perioadă, astfel, astăzi au refuzat să mai călătorească în jur de 75 persoane din cauza incapacității locurilor, și ne cerem scuze pentru acest inconvenient”. Ei recomandă achiziționarea din timp a biletelor, mai ales pentru călătoriile din weekend, astfel încât călătorii să nu aibă surpriza unei călătorii fără loc. Biletele se pot achiziționa de la orice casă de bilete CFR din țară, și de la orice agenție de voiaj CFR, pe lângă varianta online. (D.C.)

 

 

 

 

 

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole