vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

VIDEO Maraton de vaccinare la Astra Vagoane Călători Arad. La muncă, în siguranță

O acțiune-maraton de vaccinare la Astra Vagoane Călători Arad a debutat vineri în incinta sediului producătorului de material rulant.

Acțiunea de vaccinare are loc în incinta sediului de pe strada Petru Rareș, informează publicația Special Arad.

Pe lângă medicii care au venit să desfășoare vaccinarea propriu-zisă, acțiunii i s-a alăturat și cadrul medical al instituției, Carmen Trif. În jurul orei 11,30 au sosit și directorul DSP Arad, Horea Timiș, și viceprimarul Lazăr Faur care au fost întâmpinați de Gheorghe Sîrbu, director general adjunct al Astra Vagoane Călători.

Operațiunea de vaccinare la Astra Vagoane Călători, lăudată de autorități

”Ne bucurăm că ați răspuns apelului nostru și vrem să dăm un bun exemplu cu dumneavoastră, care sunteți o societate emblematică pentru județul Arad. Și iată că un bun exemplu tot de la dumneavoastră primim, anume că se pot vaccina oamenii la locul de muncă”, i-a spus viceprimarul municipiului Arad Lazăr Faur lui Gheorghe Sîrbu.

”Interesul nostru este să avem un personal sănătos, să nu avem probleme în rândul muncitorilor unde facem producția și, în primul rând, este vorba de protecția lor față de ceilalți și ne protejăm toți între noi. Eu zic că e o acțiune care ar trebui luată ca exemplu și toată lumea trebuie să înțeleagă că numai prin vaccinare putem trece peste necazurile în care ne aflăm toți”, a spus director general adjunct al Astra Vagoane Călători Arad, Gheorghe Sîrbu.

Acțiunea începută la societatea arădeană a fost lăudată și de directorul DSP Arad, Horea Timiș, care a mai specificat că, împreună cu administrația locală, vor merge în toate companiile din Arad pentru a începe procesul de vaccinare și acolo, însoțiți de un centru de mobil, pentru a veni în sprijinul companiilor care nu au posibilitatea să ofere un spațiu necesar vaccinării, așa cum a fost în cazul celor de la Astra Vagoane. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole