sâmbătă, septembrie 14, 2024
spot_img

GALERIE FOTO Curățenie pe calea ferată care traversează municipiul Brașov

O acțiune de curățenie pe calea ferată ce traversează municipiul Brașov s-a desfășurat de către angajații Regionalei Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

În urma verificărilor din teren, poliţiştii locali braşoveni au constatat că aliniamentul căii ferate dintre cartierele Tractorul şi Triaj este plin de vegetaţie crescută necontrolat şi de deşeuri. În aceste condiţii, Poliţia Locală Braşov a sesizat Sucursala Regională de Căi Ferate Braşov, care a şi trecut la igienizarea zonei.

Curățenie pe calea ferată, la inițiativa Poliției Locale

”Poliţiştii locali din cadrul Biroului Activităţi Comerciale şi Protecţia Mediului au verificat şi constatat depozitări de diferite deşeuri, în special reziduuri menajere şi vegetaţie crescută necontrolat, motiv pentru care au notificat Sucursala de Căi Ferate Braşov să ia măsuri urgente privind salubrizarea şi întreţinerea zonei, în calitate de administrator al infrastructurii căii ferate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov, Anca Lăutaru, citat de site-ul Bună Ziua Brașov.

Potrivit normelor legale, societăţile care nu se îngrijesc de curăţenia zonelor care le aparţin riscă amenzi cuprinse între 25.000 şi 50.000 de lei. Deşeurile strânse în urma acţiunii de salubrizare vor fi ridicate cu un vagonet, deoarece nu există acces auto. Poliţiştii locali le-au dat termen feroviarilor pentru finalizarea acţiunii de salubrizare la finalul săptămânii viitoare. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole