vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

VIDEO Un tren de pasageri din India a mers cu spatele pe o distanță de 35 km

Un tren de pasageri din India s-a deplasat cu spatele pe o distanţă de cel puţin 35 de kilometri din cauza unei defecţiuni tehnice, informează joi agenţia Xinhua, citată de Agerpres.

tren de pasageri din India

Trenul, care plecase din Delhi cu destinaţia Uttarakhand, stat situat în nordul ţării, s-a oprit în cele din urmă în Khatima, un oraş aflat la o distanţă de aproximativ 330 de kilometri de capitala New Delhi.

”’Ieri (miercuri – n.red.), Purnagiri Janshatabdi Express se afla în drum spre Tanakpur din Uttarakhand, (cu plecare) din Delhi. Mecanicul de locomotivă a acţionat frâna pentru a evita coliziunea cu un animal aflat pe şinele de cale ferată. Ulterior, mecanicul a pierdut controlul asupra locomotivei şi trenul a început să se deplaseze cu spatele”, a declarat un oficial citat de media locală.

Un tren de pasageri din India a mers cu spatele. Nimeni nu a fost rănit

”Toţi pasagerii aflaţi la bordul trenului s-au aflat în siguranţă şi au fost trimişi la Tanakpur cu autobuzul”, a precizat oficialul citat anterior.

În imaginile difuzate de televiziuni şi distribuite pe reţelele sociale se poate vedea trenul care trece printr-o gară cu viteză considerabilă, locomotiva împingând vagoanele. Autorităţile feroviare din India au început o investigaţie asupra acestui incident, pentru a stabili cauzele exacte ale producerii lui. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole