vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

CFR Călători, licitație pentru salubrizare automotoare și rame electrice în vestul țării

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA organizează o licitație pentru salubrizare automotoare și rame electrice în vestul țării.

licitație pentru salubrizare automotoare Primul tren Arad-Brad circulație feroviară oprită geamuri la automotoarele Desiro consilier la Ministerul Transporturilor discuri de frână
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat sâmbătă dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Salubrizare automotoare și/sau rame electrice, la Depoul Timișoara, Revizia de Vagoane Timișoara, Revizia de Vagoane Simeria, Depoul Arad, Revizia de Vagoane Arad”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se vrea a fi încheiat este cuprinsă între 572.196 și 1.144.392 de lei. Procedura de achiziție este împărțită în două loturi, după cum urmează:

  1. Salubrizare automotoare și/sau rame electrice la Depoul Timișoara, Revizia de Vagoane Timișoara, Revizia de Vagoane Simeria

Valoarea estimată fără TVA: 407.304 – 814.608 lei.

  1. Salubrizare automotoare și/sau rame electrice la Depoul Arad, Revizia de Vagoane Arad

Valoarea estimată fără TVA: 164.892 – 329.784 lei.

Licitație pentru salubrizare automotoare. Condiții de participare

Pentru participarea la procedura de achiziție oraganizată de CFR Călători, cei interesați vor depune o declarație pe propria răspundere referitoare la utilajele, instalațiile, echipamentele tehnice, conform Caietului de sarcini, de care poate dispune operatorul economic pentru îndeplinirea acordului cadru.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 16 aprilie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 16 iulie 2021. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole