vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Licitație pentru reparații la mașina de burat Plasser & Theurer, la Regionala Brașov a CFR SA

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru reparații la mașina de burat Plasser & Theurer din dotare.

mașina de burat Plasser & Theurer

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat vineri dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparația osiilor prin înlocuirea roţilor monobloc și rulmenților pe fusuri de osie, la mașina de burat Plasser & Theurer, tip 09-32 CSM, nr. 2754 – SRCF Brasov”.

Conform referatului de necesitate întocmit în baza prospectării pieței, cu furnizorii autorizați și omologați AFER, sunt necesare efectuarea de lucrări de reparare a mașinii de burat Plasser & Theurer de tip 09-32 CSM, nr. 2754 prin înlocuirea roţilor monobloc și a rulmenților pe fusuri de osie. Graficul de execuție a lucrărilor este de 160 de zile calendaristice. Se acordă avans 30%.

Valoarea totală estimată a contractului este de 655.000 de lei, echivalentul a aproximativ 134.000 de euro.



Condiții de participare la licitația pentru reparații la mașina de burat Plasser & Theurer

Pentru participarea la licitație, ofertantul trebuie să prezinte o listă a principalelor servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani de zile, din care să reiasă că a executat servicii similare cu obiectul procedurii prestate în valoare individuală/cumulată de 655.000 de lei. Prin servicii similare se înțelege: servicii de reparații a osiilor monobloc și rulmenților pe fusuri de osie cu obiectul procedurii prestate.

Cuantumul garanției de participare este de 6.550 de lei. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 30 martie 2021, ora15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 30 iunie 2021. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole