vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Conferințele Club Feroviar: Ioan Pintea va prezenta Strategia de dezvoltare a infrastructurii feroviare

Strategia de dezvoltare a infrastructurii feroviare va fi prezentată pe 23 martie, la Conferințele Club Feroviar, de directorul general al Companiei Naționale de Căi ferate CFR SA, Ioan Pintea.

Strategia de dezvoltare a infrastructurii feroviare Retrospectiva feroviară 2020 Mandatul lui Ioan Pintea linie ferată spre Aeroportul Timișoara Ioan Pintea

Desemnat Anul European al Căilor Ferate de către Parlamentul și Consiliul UE, anul 2021 are ca obiective promovarea transportului feroviar ca mod de transport sustenabil, inovator, interconectat, durabil şi sigur, evidențierea dimensiunii europene, transfrontaliere a transportului feroviar și sporirea contribuției transportului feroviar la economia și industria Uniunii Europene.

Strategia de dezvoltare a infrastructurii feroviare, prezentată punct cu punct

Pornind de la aceasta mişcare europeană, România are oportunitatea de a-şi îmbunătăți infrastructura de transport feroviar, pentru a o face mai eficientă și pentru a o aduce la standarde europene.

În acest context, vom afla direct de la Ioan Pintea, directorul general al CNCF CFR SA, prevederile ”Strategiei de dezvoltare a infrastructurii feroviare de la concepte până la implementare”.

Directorul companiei care gestionează infrastructura feroviară din România va evidenţia principalele priorităţi aferente acestui obiectiv strategic general al CFR SA, dar şi următorii paşi necesari pentru implementarea acestei strategii la nivel naţional.

Mai multe detalii despre acest efort, dar şi alte subiecte de real interes pentru toţi cei implicaţi în domeniul feroviar puteţi afla doar participând la Conferinţa de Infrastructură Club Feroviar.


Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole