vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

GALERIE FOTO Deraiere de tramvai la Ploiești, după ce a fost lovit de un BMW

O deraiere de tramvai la Ploiești, după ce vehiculul a fost lovit de un autoturism marca BMW, s-a produs miercuri după amiază, iar o persoană a fost rănită.

Accidentul s-a petrecut în centrul Ploieştiului, pe strada Democraţiei. Un tramvai, care circula pe traseul 101, a intrat în coliziune cu un autoturism. Persoana rănită a fost preluată de echipajul de la Salvare şi ulterior transportată la spital.

Potrivit directorului TCE, societatea de tranport urban din Ploieşti, accidentul s-a petrecut din vina conducătorului aflat la volanului autoturismului, care nu a oprit în intersecţia dintre strada Lupeni şi strada Democraţiei. ”BMW-ul a intrat cu viteză în partea lateral-faţă a tramvaiului, iar din inerţie, tramvaiul a deraiat. Din fericire, atât şoferul autoturismului, cât şi vatmanul, au scăpat fără să fie răniţi. A fost rănită uşor doar o persoană care se afla în tramvai. Era un călător mai în vârstă, care se pare că s-a dezechilibrat şi s-a lovit. Are leziuni minore”, a declarat Nicolae Alecsandri, directorul TCE, citat de Adevărul.

Deraiere de tramvai la Ploiești. În vehicul se aflau 15 persoane

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, autoturismul BMW care a intrat în coliziune cu tramvaiul a fost puternic avariat. În tramvai se aflau, la momentul accidentului, aproximativ 15 persoane, a anunţat sursa citată. Traficul în zona pieţei Anton, unde a avut loc impactul dintre tramvai şi autoturism, a fost dirijat de echipajele de la Poliţia Rutieră.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole