vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Locomotivă defectă pe secția 901. Circulația feroviară este oprită temporar

O locomotivă defectă pe secția 901, în linie curentă, a unui tren de călători, a blocat duminică dimineața circulația feroviară.

locomotivă defectă pe secția 901 cabine de acari trafic feroviar oprit modificări în circulația trenurilor locomotivă defectă la Bradu
FOTO, cu rol pur ilustrativ, Realitatea de Olt

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe secția de cale ferată 901, între stațiile CF Bâlteni și Potcoava, județul Olt, un tren de călători, care circulă pe relația Craiova-București, s-a defectat în linie curentă. Din acest motiv, circulația feroviară este întreruptă, alte două trenuri fiind oprite în stația CF Potcoava până la remedierea defecțiunii. Se estimează reluarea normală a circulației feroviare în 45 de minute”, au trasnmis polițiștii.

Locomotivă defectă pe secția 901. Trenul are întârziere 96 de minute

Este vorba de trenul IR 1892, care a plecat din Craiova la ora 7,20 și trebuia să ajungă la București Nord la ora 11,40. Garnitura are o întârziere de 96 de minute.

Circulația feroviară pe relația Bălteni Olt-Potcoava a fost inchisă începând cu ora 9.40 din cauza defectării locomotivei trenului IR 1892 (Craiova-București), acesta însă a fost repus în circulație după 75 de minute. La această oră se circulă în condiții normale pe intervalul respectiv.

Trenul a așteptat locomotivă de ajutor, fiind repus deja în circulatie. Alte două trenuri de călători au staționat temporar, până la reinscrierea în circulație a trenului IR 1892:
-IR 1891 care va ajunge la destinație cu o întârziere de 34 minute
-R 9471 care va ajunge la destinație cu o întârziere de 78 minute.

Pe secția 901 Craiova – Piatra Olt – Pitești este linie simplă neelectrificată, așa că o defectare în linie curentă, între stații, duce la oprirea circulației feroviare. (A.B.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole