vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

BREAKING Un nou director la Regionala Timișoara a CFR SA, în locul lui Sorin Anghel

A fost numit un nou director la Regionala Timișoara a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, în locul lui Sorin Anghel.

director la Regionala Timișoara

Este vorba de Ion Stoichescu, care până acum a ocupat funcția de director pregătire proiecte cu finanțare externă din centralul CFR SA.

Ion Stoichescu are întreaga carieră în domeniul feroviar. În 1995 a terminat Liceul CFR Timișoara, cu specializarea electromecanic locomotivă, iar apoi, cinci ani mai târziu, a absolvit Universitatea Politehnică din Timișoara/Facultatea de Construcţii şi Arhitectură, Secţia Construcţii Căi Ferate, Drumuri şi Poduri.

În perioada septembrie 2000 – septembrie 2001 a parcurs perioada de stagiu, în activitățile Sucursalei CFR Timișoara, unde s-a ocupat de întreținerea și exploatarea infrastructurii feroviare. Apoi, până în ianuarie 2005, a fost Şef district ramura linii la CNCF CFR SA, Sucursala Regională CFR Timişoara.

Urmează o perioadă de un an de zile în care a ocupat funcția de șef Secţie ramura linii tot la Regionala Timișoara a CFR SA, pentru ca, până în noiembrie 2006, să fie revizor de Siguranţa Circulaţiei la aceeași regională. În perioada noiembrie 2006 – septembrie 2010 a fost șef Divizie Tehnic la Regionala Timișoara, iar apoi, până la finele anului, director Regional al sucursalei.

Noul director la Regionala Timișoara a fost șeful CFR SA

Timp de aproape doi ani de zile, în intervalul decembrie 2010 – mai 2012, Ion Stoichescu a ocupat funcția de director general al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA.

Din iunie 2012 până în iulie 2016, el a fost șef Divizie Tehnic la Regionala Timișoara, iar apoi, până în februarie 2012 – șef Divizie Investiții la aceeași sucursală regională a companiei de infrastructură.

Conferinţa de Infrastructură 2021

Anul European al căilor ferate valorifică potențialul transportului feroviar

Organizată de data aceasta în format online, Conferința de Infrastructură 2021 va continua tradiția evenimentelor trecute, de a aduna la același prezidiu atât administratori de infrastructură feroviară, cât și companii care execută construcția sau modernizarea infrastructurii feroviare.

Aceștia vor analiza și prezenta proiectele finalizate până acum, pe cele în derulare, dar și pe cele ce urmează să fie licitate sau pentru care se vor semna noi contracte de finanțare.

ÎNREGISTRARE

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole