vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

CFR Călători vrea să construiască o hală de reparații material rulant la Constanța

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA vrea să construiască o hală de reparații material rulant la Constanța.

reparații material rulant la Constanța prima licitație a STB din 2021 licitație la Regionala Timișoara licitație pentru aparate de distribuție licitație pentru piese de schimb licitație la Regionala București licitații la CFR Călători licitație pentru filtre de combustibil licitație a CFR Călători licitație pentru contactoare licitații feroviare licitație a Regionalei București

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni anunțul de licitație ce are ca obiect ”Hală reparații material rulant – SRTFC Constanța”.

Valoarea totală estimată a contractului, care va trebui dus la bun sfârșit în 15 luni, este de 3.938.228,42 lei, echivalentul a peste 800.000 de euro.

Licitație pentru o hală de reparații material rulant la Constanța. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație, se solicită experiență similară. Astfel, ofertantul trebuie să fi executat lucrări similare în ultimii cinci ani de zile, raportați la data limită de depunere a ofertelor, în valoare cumulată de 3.938.228,42 lei fără TVA. Se acceptă însumarea valorilor aferente lucrărilor executate în cadrul a maximum trei contracte. Prin lucrări similare se înțelege: Lucrări de construire/reabilitare/modernizare/extindere construcții căi ferate (clădiri și linii de cale ferată). De asemenea, ofertantul trebuie să fi prestat în ultimii trei ani, raportați la data limită de depunere a ofertelor, în cadrul a maximum trei contracte, a căror valoare cumulată să fie cel puțin egală cu 190.000 de lei, excusiv TVA, servicii de proiectare pentru lucrări de construire/reabilitare/modernizare/extindere construcții căi ferate (clădiri și linii de cale ferată).

Se mai solicită dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO9001 sau echivalent, valabil la data limită de depunere a ofertelor. Garanția de participare este de 39.382 de lei sau echivalentul leu/altă valută la cursul stabilit de BNR. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 18 februarie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 18 iunie 2021.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole