vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Eurostar își reduce circulația doar la tur Paris – Londra

În primele două zile ale săptămânii, celebrul tren nu va pleca din Londra către continent, ci doar va circula pe ruta Paris – Londra.
grăniceri francezi în trenurile Eurostar
Din cauza anunțurilor din partea guvernelor franceze și belgiene potrivit cărora frontierele cu Regatul Unit se vor închide duminică, 20 decembrie, la miezul nopții, Eurostar nu va putea circula cu trenuri de la Londra la Paris, Bruxelles, Lille sau Amsterdam nici luni 21 decembrie, nici marți 22 decembrie, potrivit unui anunț al operatorului.
„Nu putem circula trenuri de la Amsterdam, Bruxelles și Lille la Londra în aceste date. Putem confirma că trenurile noastre vor continua să opereze de la Paris la Londra. Planul este să reluăm toate serviciile noastre de tren către și dinspre Marea Britanie miercuri, 23 decembrie. Așteptăm mai multe detalii din partea guvernelor relevante cu privire la modul în care restricțiile de călătorie vor fi aplicate și vom continua să ne actualizăm site-ul web pe măsură ce vor fi disponibile informații suplimentare. Deoarece trenurile și stațiile noastre sunt foarte ocupate, vă sfătuim să nu veniți în gară, cu excepția cazului în care aveți un bilet și trenul dvs. circulă. Vă rugăm să rețineți că nu vă putem vinde un bilet la gară. Îi sfătuim pe toți pasagerii să verifice în mod regulat cele mai recente informații guvernamentale oficiale despre țara de origine și de destinație înainte de plecare. Măsurile speciale sau regulile de carantină se pot schimba la scurt timp, așa că vă rugăm să accesați site-urile guvernamentale sau secțiunile ,Călătorie către’ de aici”, și-a informat Eurostar posibilii clienți.(D.C.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole