vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Licitație pentru centrale electrice la stația Siculeni, organizată de Regionala Brașov

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru centrale electrice la stația Siculeni, în valoare de peste 60.000 de euro.

licitație pentru centrale electrice

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat joi dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Centrale electrice la stația Siculeni și blocul CED Turn (proiectare şi execuţie)”.

Se vor monta trei centrale termice electrice și instalații termice aferente în clădirea de călători și clădirea CED Turn din stația Siculeni (două în clădirea de călători și una clădirea CED Turn, etajul 2, cu instalațiile termice și sanitare aferente, panouri radiante în sala de asteptare și hol, montare boilere/instanturi electrice în spațiile grup sanitar/spălător din clădirea de călători și CED).

Valoarea totală estimată a contractului este de 300.000 de lei, echivalentul a peste 60.000 de euro.

Licitație pentru centrale electrice. Condiții de participare

Ofertantul trebuie sa prezinte o listă a lucrarilor similare executate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani de zile, din care sa reiasă executarea de lucrări similare. Prin lucrări duse la bun sfârşit se înţelege: a) lucrări recepţionate pe obiecte, care sunt însoţite de proces-verbal de recepţie întocmit în conformitate cu prevederile legale şi tehnice din domeniul din care face parte obiectul contractului; b) lucrări recepţionate însoţite de proces-verbal la terminarea lucrărilor; c) lucrări recepţionate însoţite de proces-verbal de recepţie finală. Prin lucrări similare se înțelege: lucrări de montare centrale termice și instalațiile aferente.

Cuantumul garanției de participare este de 3.000 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 20 ianuarie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 20 mai 2021.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole