vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Mecanic beat la metrou. Metrorex face cercetare și va stabili sancțiunile

Un mecanic beat la metrou a fost depistat la stația Dristor, iar conducerea Metrorex a anunțat că face o cercetare și va stabili sancțiunile ce se impun.

mecanic beat la metrou șină defectă la metrou probleme la metrou noi proceduri la Metrorex probleme la metrou defecțiune la metrou licitație Metrorex pentru țevăraie stația de metrou Tudor Vladimirescu lucrări în stația de metrou stația Parc Drumul Taberei pierderile la Metrorex stația Valea Ialomiţei alertă cu bombă la metrou probleme la metrou coronavirus la Metrorex coronavirus la metrou bugetul Metrorex pe 2020 energie electrică la Metrorex BVC Metrorex pe 2020 Metrorex cumpără apă plată rectificare bugetară la Metrorex casierii pentru elevi BVC Metrorex pe 2019

Garnitura de metrou a staţionat prea mult timp în staţia Dristor, iar călătorii au devenit imediat circumspecţi. Mai multe persoane au mers la cabină pentru a vedea ce se întâmplă, moment în care l-au observat pe mecanic, releatează Observator News.ro.

Bărbatul era atât de beat, încât nu se putea ţine pe picioare. În final, s-a sesizat poliția din staţie, iar mecanicul a fost testat cu etilotestul, rezultând o alcoolemie uriaşă, de 1,46 mg/l alcool pur in aerul expirat. Bărbatul a fost condus la INML pentru probe de sânge. A fost deschis dosar penal pentru prezenţa la serviciu sub influenţa alcoolului sau alte substanţe.

Mecanic beat la metrou. Precizările Metrorex

Conducerea Metrorex a precizat că sunt în curs de desfășurare  cercetări în acest caz.

”Referitor la informațiile apărute în presă cu privire la incidentul în care a fost implicat un mecanic de tren, vă informăm că sunt în curs de efectuare verificările procedurale prevăzute în astfel de situații. Acestea presupun cercetarea în funcție de circumstanțe conform prevederilor legale și aplicarea de sancțiuni conform Statutului disciplinar, al  Regulamentului Intern și legislației incidente”, se arată în comunicatul dat publicității de Metrorex.

Conducerea societății a precizat că mai multe informații poate furniza numai după finalizarea verificărilor care în acest moment sunt în desfășurare, neputându-ne antepronunța asupra rezultatului.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole