vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Incendiu la Spitalul CF Cluj. Pompierii au intervenit la fața locului cu mai multe echipaje

Un incendiu la Spitalul CF Cluj a izbucnit duminică dimineața într-un grup sanitar, iar trei persoane dintr-un salon au fost evacuate.

incendiu la Spitalul CF Cluj

Incendiul s-a produs pe Secţia Interne, unde erau 11 persoane – personal şi pacienţi. Baia în care a izbucnit focul era comună mai multor saloane.

Incendiul s-a produs la instalaţia electrică, în încăperea aflată la etajul întâi. Din primele date, cauza a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric. Pompierii au acţionat cu mai multe echipaje, iar trei persoane dintr-un salon alăturat au fost evacuate. La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost lichidat, dar se lucrează pentru aerisirea încăperii şi a holului. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

Incendiu la Spitalul CF Cluj. Intevenția pompierilor

“În jurul orei 7.00 ISU Cluj  a fost alertat  pentru a interveni la un incendiu cauzat de un scurtcircuit electric la un corp de iluminat dintr-o baie de la etajul 1, spitalul CFR din Cluj-Napoca. Au fost 3 persoane evacuate. A intervenit  Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca cu, 2 ASAS-uri, 1 Desc, 1 Autosc, 1TIM.  Incendiul a fost stins. Nu s-a impus evacuarea altor pacienți. Cele 3 persoane evacuate sunt pacienți ai spitalului. Toaleta deservea mai multe saloane pacienților din secția interne. Toaleta era cu intrare de pe hol”, au transmis reprezentanții ISU Cluj, citați de publicația locală InfoCluj.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole