vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

CFR SA lansează lucrări în Gara Sibiu în valoare de aproape trei milioane de euro

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări în Gara Sibiu în valoare de aproape trei milioane de euro.

lucrări în Gara Sibiu alegeri locale 2020 tunelul pietonal din Gara Sibiu
FOTO Turnulsfatului.ro

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reabilitare platformă cu înlocuirea aparatelor de cale Stația Sibiu, Cap Y (actualizare documentație si execuție) SRCF Brașov”.

Conform documentației tehnice si actualizarea acesteia, se va reabilita platforma cu înlocuirea aparatelor de cale în staţia Sibiu Cap Y și prelungirea tunelului pietonal până la linia 8. Lucrările vor dura 14 luni. Valoarea totală estimată a contractului este de 14.330.279 de lei fără TVA (echivalentul a 2,8 milioane de euro) și nu include valoarea cheltuielilor diverse și neprevăzute. Valoarea cheltuielilor diverse și neprevăzute, calculată la un procent de 10% din valoarea lucrărilor, reprezintă cheltuieli incluse în structura de deviz a obiectului de investiții, conform prevederilor H.G. 907/2016.

Condiții de participare la licitația pentru lucrări în Gara Sibiu

Ofertantul trebuie sa facă dovada că în ultimii cinci ani de zile, raportați la data-limită de depunere a ofertelor, a executat lucrări similare a căror valoare individuală/cumulată a fost de minimum 14 milioane de lei fără TVA. Prin lucrări similare se înțelege execuția de lucrări similare cu cele care fac obiectul contractului ce va fi atribuit, respectiv construcţie/reparaţie linii, peroane.

Cuantumul garanției de participare este de 14.3302,79 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 14 decembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 14 aprilie 2021.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole