miercuri, septembrie 18, 2024
spot_img

Tren defect pe Magistrala 4. Circulația metroului s-a desfășurat cu dificultate

Un tren defect pe Magistrala 4 a metroului bucureștean a făcut ca circulația să se desfășoare cu dificultate în dimineața zile de joi.

tren defect pe Magistrala 4 licitație pentru produse anti-covid la Metrorex metroul din Paris

”Metrorex informează că astăzi. 29.10.2020, în intervalul 09:55 – 10:05, pe Magistrala 4 de metrou, circulația trenurilor s-a desfășurat cu dificultate în urma manevrei de retragere din circulație a unui tren defect. Pentru fluidizarea traficului de călători, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă pe relația stațiilor 1 Mai – Basarab 2, firul 1. Întârzierile înregistrate au fost de circa 7 minute, pe relația Basarab 2 – Gara de Nord 2. Precizăm că pentru informarea călătorilor, în stații s-au făcut anunțuri cu privire la reorganizarea circulației. Începând cu ora 10:05, circulația trenurilor pe Magistrala 4 a fost reluată în condiții normale. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat!”, se arată în comunicatul de presă dat publicității de Metrorex.

Pe Magistrala 4 a metroului bucureștean circulă trenuri produse în anii 1970-1980 la Întreprinderea de Vagoane Arad (IVA, actualmente Astra Vagoane Călători).

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole