vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Inaugurarea trenului de Otopeni se va face de 1 Decembrie. Anunțul a fost făcut de Gică Popescu

Inaugurarea trenului de Otopeni va avea loc pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, a anunțat consilierul onorific al premierului Orban, Gică Popescu.

Inaugurarea trenului de Otopeni Gică Popescu despre linia de Otopeni Gică Popescu despre calea ferată de Otopeni Gică Popescu despre linia ferată de Otopeni

”Magnitudinea acestui proiect m-a făcut să accept. A fost acest proiect la care eu am ţinut foarte mult, cel cu calea ferată. Nimeni nu credea că se va rezolva. Chiar mi-au zis mulți să nu ies public să declar pentru că după, se vor sparge toate în capul meu. Îl vor introduce în Mersul Trenurilor la 1 Decembrie, dar el este funcţional”, a anunțat Gică Popescu într-un interviu pentru AS.ro.

Inaugurarea trenului de Otopeni era prevăzută pentru 12 decembrie

Potrivit ultimelor declarații ale oficialilor de la Ministerul Transporturilor, garniturile ar urma să circule pe calea ferată Gara de Nord – Aeroport Henri Coandă începând cu data de 12 decembrie, când intră în vigoare noul Mers al Trenurilor 2020-2021.

Cu toate acestea, data de 1 Decembrie anunțată de consilierul premierului pentru organizarea Euro 2020 la București (competiție mutată în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus) este plauzibilă. Asta în contextul în care după doar cinci zile, duminică, 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar PNL, aflat la guvernare, va dori să se laude cu punerea în funcțiune a acestui proiect mult așteptat.

Magistrala 5 de metrou a fost pusă în funcțiune înainte de alegerile locale

Nu ar fi o surpriză, din moment ce înainte de alegerile locale a fost inaugurată Magistrala 5 a metroului bucureștean, în prezența premierului Ludovic Orban și a președintelui Klaus Iohannis.

Tot înainte de scrutinul pentru locale, cei doi oficiali ai statului român s-au plimbat și cu trenul de la Gara de Nord la Aeroportul Henri Coandă.

CITEȘTE și Procesul liniei de Otopeni, judecat la Curtea de Apel București cu trenul deja pe șine

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole