luni, septembrie 16, 2024
spot_img

CFR Călători organizează o licitație pentru traverse destinate Regionalei Constanța

Societatea Națională de Fransport Feroviar de Călători CFR Călători organizează o licitație pentru traverse destinate Regionalei Constanța.

licitație pentru traverse din lemn licitații feroviare licitație pentru traverse
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice (SEAP) a fost publicat vineri dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Traverse de lemn fag normale și speciale impregnate și placate anticrăpare – SRTFC Constanța”.

Valoarea totală estimată a contractului, care va trebui executat pe parcursul a trei luni de zile, este dwe 169.646,85 lei, echivalentul a aproape 35.000 de euro. Contractul ce se intenționează a se încheia presupune livrarea a 600 de traverse normale și a 38.089 mc de traverse speciale.

Licitație pentru traverse la CFR Călători. Condiții de participare

Valoarea garanției de participare la procedura de achiziție este de 1.696 de lei, sau echivalentul leu/altă valută la cursul stabilit de BNR.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 noiembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 17 februarie 2021. Perioada de valabilitate a ofertelor este de 90 zile de la termenul limită de depunere a lor. Entitatea contractantă are dreptul de a solicita ofertanților, în circumstanțe excepționale, înainte de expirarea perioadei de valabilitate a ofertei, prelungirea acestei perioade. Ofertantul are obligația de a comunica CFR Călători dacă este sau nu este de acord cu prelungirea perioadei de valabilitate a ofertei. Ofertantul care nu este de acord cu prelungirea perioadei de valabilitate a ofertei se consideră că și-a retras oferta, fără ca acest fapt să atragă după sine pierderea garanției de participare.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole