vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

O femeie a fost lovită de tren la Brașov. La fața locului a intervenit echipajul SMURD

O femeie a fost lovită de tren marți dimineață în zona unui pasaj de cale ferată din municipiul Braşov și a fost transportată la spital cu mai multe traumatisme, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

femeie a fost lovită de tren lovită de tren CFR a murit electrocutat femeie a fost lovită de tren lovit de tren

Conform sursei citate, la sosirea echipajului SMURD în zona pasajului din dreptul străzii Automotoarelor femeia era rănită, dar conştientă.

“S-a intervenit pentru acordarea asistenţei medicale, iar ulterior femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de echipajul SMURD”, a precizat ISU Braşov, citat de Agerpres.

O femeie a fost lovită de tren. Asemenea accidente sunt frecvente în Brașov

Astfel de accidente sunt frecvente, din păcate, în municipiul Brașov, oraș traversat de mai multe magistrale de cale ferată.

Tocmai de aceea, la finele lunii trecute, un pasaj pe sub calea ferată, care face legătura între străzile Crinului și Ceferiștilor (cartierele Florilor și Craiter), a fost reabilitat și repus în folosință de Primăria Brașov.

”Am finalizat lucrările de reabilitare a pasajului subteran pietonal care face legătura între strada Ceferiștilor și strada Crinului. Lucrările au durat aproximativ două săptămâni. În prima etapă s-au făcut igienizările corespunzătoare pentru a putea interveni echipele de reparații. Lucrările de reabilitare au constat în refacerea tencuielilor, zugrăveli, reabilitarea treptelor de acces, înlocuirea mâinii curente, montarea de noi corpuri de iluminat și a camerelor de luat vederi pentru a asigura o siguranță sporită cetățenilor, refacerea canalizării“, a spunea la vremea respectivă Raul Negoiță, directorul Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Municipiului Brașov.

Pasajul era foarte rar folosit, cetățenii preferând accesul, mai scurt, dar și mai periculos și ilegal, peste liniile de cale ferată. Odată cu reabilitarea pasajului, legătura între cele două cartiere este mult mai sigură. Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a montat, în zona respectivă, și garduri pentru blocarea accesului pietonal peste linii.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole