vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

UPDATE S-a deblocat traficul feroviar pe Magistrala 200, în județul Hunedoara. Un copac a căzut pe linie

La această oră este trafic feroviar blocat pe Magistrala 200, între Mintia și Brănișca, în județul Hunedoara, unde un copac a căzut pe linia ferată.

probleme pe calea ferată copac căzut pe calea ferată
Imagine cu titlu ilustrativ

UPDATE La ora 15,00 s-a repus sub tensiune linia de contact între Branișca și Mintia și la ora 15,06 s-a redeschis circulația trenurilor.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe magistrala 200, la kilometrul feroviar 491+600 de metri, între stațiile CF Mintia și Brănișca, județul Hunedoara, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, un copac a căzut în gabaritul liniei ferate și a rupt firul de contact. Nu sunt persoane rănite. Circulația feroviară este oprită. Se acționează pentru remedierea situației. Se estimează reluarea traficului feroviar în 45-60 de minute”, a transmis sâmbătă după amiază Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

Un singur tren de călători, R2386, a staționat de la ora 14,20 în Branișca. Garnitura, care circula în reșația Săvârșin-Simeria, a acumulat o întârziere de 51 de minute.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole