vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Licitație pentru lucrări de reparații la calea ferată, lansată de Regionala Iași a CFR SA

O licitație pentru lucrări de reparații la calea ferată, în valoare de aproximativ 100.000 de euro, a fost lansată de Regionala Iași a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

licitație pentru înlocuirea unui macaz licitații feroviare Proiectele feroviare din Moldova ridicare restricții de viteză licitație a CFR Călători
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Lucrări de întreținere și reparatie linii CF: Linia 517 Suceava – Gura Humorului, interval de stație Suceava – Suceava Vest, km. 0+752 – km. 1+292 ; km. 2+468 – km. 2+905 ; km. 3+300 – km. 3+600 ; km. 4+308 – km. 4+660”. Valoarea totală estimată a contractului ce se va încheia este de 482.800 de lei, echivalentul a aproximativ 100.000 de euro.

Se vor executa în principal următoarele lucrări: înlocuirea traverselor de lemn necorespunzătoare cu traverse de beton placate cu prindere elastică (cu supralărgire de 10 mm) asigurate de executant și cu traverse de beton asigurate de beneficiar, înlocuirea materialului mărunt de cale uzat și defect, burajul tehnologic al traverselor înlocuite, încărcari/descărcari de materiale care se introduc în cale și care se scot din cale în și din mijloacele de transport, manipulări de materiale care se introduc în cale și care se scot din cale pe amplasamentul lucrării și în stație, transportul cu mijloace feroviare al materialelor care se introduc în cale și care se scot din cale din stație pe amplasamentul lucrării și viceversa, transportul auto al materialelor aprovizionate de către executant de la furnizor în stația CF, profilarea primului de piatră spartă. Lucrările menționate vor fi făcute doar de către personalul calificat din cadrul societăților specializate, autorizate şi agrementate AFER în acest scop. Lucrările care fact obiectul contractului se vor efectua conform instrucțiunilor și prescripțiilor CFR.

Licitație pentru lucrări de reparații la calea ferată. Condiții de participare

Garanţia pentru participarea la licitație, organizată în procedură simplificată, este de 4.820 de lei şi este irevocabilă.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 28 septembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă pana la data de 28 ianuarie 2021.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole