vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

STB organizează o licitație pentru rulmenți, în valoare de peste 650.000 de euro

Societatea de Transport București (STB) a lansat luni dimineață o licitație pentru rulmenți de diferite tipuri și dimensiuni, în valoare de peste 650.000 de euro.

licitație pentru rulmenți SC Green Land SA este partenerul pentru România și Republica Moldova al Rulmenți SA Bârlad și FKL Serbia

În sistemul electronic de achiziții publice (SEAP) a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect achiziționarea de ”Rulmenți pentru vehicule, utilaje, agregate”.  Procedura este de tip licitație deschisă, după cum se precizează în anunț.

Valoarea totală estimată a contractului ce urmează a fi încheiat după încheierea procedurii de achiziție publică, de tip acord cadru, este de 662.884,18 euro. Contractul este împărțit în 18 loturi. Pot fi depuse oferte pentru numărul maxim de loturi. Lista completă a loturilor scoase la licitație, cu specificațiile pentru fiecare, poate fi consultată AICI.

Licitație pentru rulmenți la STB. Condiții de participare la procedura de achiziție

Garanția de participare la licitație (GP) este conform secțiunii II.2 – lista loturi. În cazul ofertării mai multor loturi, garanția de participare trebuie să fie egală cu suma garanțiilor aferente loturilor ofertate. Perioada de valabilitate a garanției de participare va fi de trei luni de zile,cu posibilitatea de prelungire la cererea entității contractante. În speță STB.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 24 septembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 24 decembrie 2020.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole