vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

FOTO Accident mortal la Arad. Un microbuz a intrat într-un stâlp de alimentare a tramvaielor

Un accident mortal la Arad, produs duminică dimineață, a oprit circulația tramvaielor în zona gării, deaoarece a fost afectată rețeaua de alimentare cu energie electrică.

Un bărbat a decedat, iar un altul a suferit răni grave după ce autovehiculul în care se aflau a intrat într-un stâlp de alimentare cu electricitate a tramvaielor, pe care l-a doborât. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe o parte, pe calea de rulare a tramvaiului, relatează site-ul Arad Online.

Potrivit primelor informații de la fața locului, s-a stabilit că un bărbat care se afla la volanul unui microbuz – pe sensul de mers dinspre gară înspre Podgoria – a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe calea de rulare a tramvaiului și a doborât un stâlp de alimentare. În microbuz erau două persoane, bărbați, dintre care unul a decedat, iar unul este rănit grav, fiind transportat la spital.

Accident mortal la Arad. Nu se cunoaște identitatea victimelor, tramvaiele nu circulă

Potrivit IPJ Arad, ”bărbat a condus un microbuz pe Calea Aurel Vlaicu, dinspre Piața UTA spre Podgoria, și în curba din dreptul imobilului cu numărul 2, scara A, de pe Bulevardul Revoluției, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pătrunzând pe terasamentul liniilor de tramvai, unde a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a unui bărbat, pasager pe locul din dreapta față, a cărui identitate urmează a fi stabilită. Victima a fost transportată la spital, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului”.

În continuare, polițiștii fac cercetări pentru stabilirea identității celor două victime ale evenimentului rutier.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole