vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Lucian Bode la Cotroceni. Klaus Iohannis îl bagă din nou în ședință pe ministrul Transporturilor

Președintele Klaus Iohannis l-a convocat din nou pe ministrul Transporturilor, Lucian Bode la Cotroceni, alături de alți membri ai Cabinetului condus de Ludovic Orban.

Lucian Bode la Cotroceni Lucian Bode la Palatul Cotroceni

”Ora 15.00. Participare, împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, la o ședință de lucru.        Participă viceprim-ministrul Raluca Turcan, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros”, a anunțat Palatul Victoria în agenda actualizată a primi-ministrului Ludovic Orban pentru ziua de marți, 18 august 2020.

Și în cursul dimineții, Lucian Bode a fost în preajma lui Ludovic Orban, alături de care a participat la deschiderea oficială a lucrărilor pentru Autostrada de Centură București (A0), Sector Sud, Lotul 2, Vidra – Bragadiru.

Ulterior, ședința a fost confirmată și de Administrația Prezidențială. Cel mai probabil, se va discuta despre planurile de relansare a economiei și ar fi de preferat să fie analizată și posibilitatea acordării de ajutoare de stat pentru operatorii feroviari.

Lucian Bode la Cotroceni. Ultima oară a fost la finele lunii trecute

Ultima oară când președintele Klaus Iohannis l-a convocat pe ministrul Tranporturilor, Lucian Bode, la Palatul Cotroceni, a fost pe 29 iulie, când a avut loc o ședință pe tema fondurilor europene.

Atunci au mai participat premierul Ludovic Orban, viceprim-ministrul Raluca Turcan, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu și ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Cu acel prilej, a fost discutat și Planul investițional pentru infrastructură, prezentat de ministrul Lucian Bode. Planul prevede alocarea în următorii 10 ani de zile a peste 18 miliarde de euro pentru modernizarea a mai mult de 3.000 km din rețeaua de cale ferată din România.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole