vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Accident între două tramvaie în București

Două tramvaie s-au ciocnit marți în București, pe șoseaua Giurgiului, în zona cimitirului Evreiesc. Cauza accidentului nu este cunoscută deocamdată, dar investigația polițiștilor se bazează pe două ipoteze – neatenția vatmanului sau defecțiunea sistemului de frânare.

sursa foto: promotor.ro

În momentul accidentului, unul dintre tramvaie se afla oprit în stație, fiind lovit din spate de un alt tramvai care nu a reușit să oprească la timp. Potrivit polițiștilor de la Brigada Rutieră, este vorba de două tramvaie care circulau între Șura Mare și strada Luică pe șoseaua Giurgiului, informează promotor.ro.

„În data de 28.07.2020, în jurul orei 10.00, prin apel la 112 Brigada Rutiera a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe șoseaua Giurgiului, în zona cimitirului Evreiesc, în care două tramvaie au intrat în coliziune”, se arată în comunicatul Biroului Poliției Rutiere București. Din primele date s-a stabilit faptul ca tramvaiele circulau dinspre strada Șura Mare către strada Luică. Traficul tramvaielor este restricționat dinspre Piața Progresului către strada Luică până la finalizarea cercetărilor și eliberarea liniei de tramvai. Traficul tramvaielor a fost reluat în jurul orei 12.00. (D.C.)

 

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole