vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Instituții de învățământ, prestatori de servicii, producători, reparatori, operatori de transport, organizații și instituții publice – toate fac parte din “Industria Feroviară Românească”

Catalog Feroviar - Industria feroviară românească

La începutul lunii aprilie, Catalog Feroviar a inaugurat pe site-ul Club Feroviar rubrica “Industria feroviară românească”. La această categorie orice tip de entitate juridică care activează în domeniul feroviar își poate prezenta produsele sau serviciile într-un articol de promovare publicat gratuit.

Prin intermediul acestei rubrici, Catalog Feroviar dorește să atingă două puncte foarte importante pentru domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină:

  • să prezinte publicului cititor informații despre multitudinea de factori implicați în acest domeniu:
    • companii de stat sau private care produc sau prestează diverse servicii
    • instituții ale statului cu rol de reglementare, derulare de proiecte sau gestionare a finanțelor
    • instituții de învățământ
    • organizații cu rol în dezvoltarea și promovarea domeniului feroviar
  • să acorde șansa oricărei entități juridice care activează în acest domeniu sau domenii conexe să își prezinte produsele sau serviciile pe care le oferă.

 FAC PARTE DIN “INDUSTRIA FEROVIARĂ ROMÂNEASCĂ” 

logo Exco Transport SystemsEXCO TRANSPORT SYSTEMS – reprezentantă de firme din domeniul infrastructurii de cale ferată, de metrou şi de transport urban

EXCO TRANSPORT SYSTEMS (ETS), înfiinţată în anul 1992, reprezintă în România furnizori de renume mondial în domeniul infrastructurii feroviare, de metrou şi de transport urban pe șină acoperind prin produsele şi serviciile oferite întregul domeniu.

Activitatea principală a EXCO TRANSPORT SYSTEMS este comercializarea de mașini de mare și mică mecanizare, de piese de schimb și de echipamente pentru construcția și întreținerea de căi ferate, de metrou și de tramvai, precum și asistență tehnică și service pentru produsele comercializate. ETS oferă, de asemenea, asistenţă tehnică şi service pentru produsele comercializate.

Mai multe detalii

 


TransurbTransurb S.A. – 125 de ani experiență în transportul public local de călători în Galați

Înființată în anul 1895, societatea Transurb S.A. aniversează anul acesta 125 de ani de experiență în transportul public local de călători în Galați. În prezent, S.C. Transurb S.A., ca principal operator de transport din municipiul Galați, desfășoară o serie de activități menite să deservească o gamă cât mai largă de solicitări.

Mai multe detalii

 


logo OTLORADEA TRANSPORT LOCAL (O.T.L.) S.A. – transport public de persoane în municipiul Oradea și Zona Metropolitană a orașului

ORADEA TRANSPORT LOCAL (O.T.L.) S.A. prestează servicii de transport public de persoane în municipiul Oradea și Zona Metropolitană a orașului.

Ca formă juridică – SC Oradea Transport Local SA – este persoană juridică română, fiind organizată ca societate pe actiuni, capitalul social fiind deţinut de Municipiul Oradea (99.98%), Comuna Borș (0.01%) și Comuna Sanmartin (0.01%) .

Mai multe detalii

 


logo-CFR-MarfaSNTFM „CFR MARFĂ” S.A. – operatorul național de transport feroviar de marfă şi logistica aferentă

SNTFM „CFR MARFĂ” S.A. este operatorul național de transport feroviar de marfă şi logistica aferentă, în trafic local şi internaţional.

Desprinsă din calea ferată tradiţională în anul 1998 în urma reformei instituţionale, Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă “CFR Marfă” S.A. este în prezent cel mai mare operator de transport feroviar de marfă  din România.

Mai multe detalii

 


Atelierele CFR GrivitaATELIERELE CFR GRIVIŢA – societate reparatoare de material rulant

ATELIERELE CFR GRIVIŢA S.A. este o societate reparatoare de material rulant cu specific și tradiție în efectuarea serviciului de întreținere, reparare, modernizare și reconstrucție a vagoanelor de călători. De asemenea, în cadrul societății este întreținută și reparată o gamă largă de vagoane de marfă.

Dintre clienții ATELIERELE CFR GRIVIŢA S.A. putem enumera companii precum: Snälltåget; SNTFC CFR Călători SĂ; Locomore GmbH & Co. KG; SVG; SNTFM CFR Marfă SĂ; DB Cargo România; ROLLING STOCK COMPANY SĂ; Unicom Tranzit SA; Gevaro SĂ; CFD – Constructions Ferroviaires de Bagneres – France; CNCF.

Mai multe detalii

 


logo CFDPFacultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri (UTCB) – ingineri constructori pentru infrastructura de transporturi

Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri (C.F.D.P.), din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, formează ingineri constructori pentru activităţi de proiectare, cercetare, execuţie şi consultanţă a infrastructurii de transporturi (drumuri, poduri şi căi ferate).

Facultatea noastră este deschisă colaborării cu companii atât din țară, cât și din străinătate. Domeniile de colaborare pot fi: realizarea de proiecte de cercetare-dezvoltare, cursuri de perfecționare pentru angajați realizate de cadrele didactice din cadrul facultății, realizarea unor lucrări de licență/disertație în colaborare cu companii, realizarea practicii studențești etc.

Mai multe detalii

 


sigla consens 400x400Consens SRL – echipamente, instalații și aparate de măsură şi control

Consens SRL din Sf Gheorghe, jud Covasna, companie înființată în anul 2006, este furnizor de aparate de măsură şi control, instrumente de măsură potrivit pentru orice aplicaţie, sisteme de măsurat diametre cu LASER, cântare, markere Industriale/ markaj Industrial, instalații pentru reciclare și separare a lichidelor contaminate cu ulei, emulsii.

Mai multe detalii

 


Maz Import ExportMAZ IMPORT EXPORT S.R.L. – elemente de conectică, terminale pentru cabluri electrice

MAZ IMPEX S.R.L. este o societate cu răspundere limitată cu capital integral privat, înființată în anul 1991. Activitatea de bază a societății este prelucrarea metalelor neferoase, în cadrul căreia executăm o gamă largă de elemente de conectică, terminale pentru cabluri electrice.

Mai multe detalii

 


GRIMAS CONTROL SRL – produse specifice controlului distructiv și nondistructiv

Principalul obiect de activitate al societății GRIMAS CONTROL SRL este comercializarea  de produse specifice controlului distructiv și nondistructiv din diferite domenii ale industriei, cum sunt: aerospațiale, petrochimie, automotive, construcții civile și militare, șantiere navale și, în general, în toate domeniile unde se execută controale de calitate de mare finețe.

Mai multe detalii

 


Logo ELMET GroupElmet Group – proiectare și producție de tablouri, panouri și instalații electrice de orice tip

ELMET GROUP are ca principal obiect de activitate proiectare, producere și asamblare de tablouri și panouri electrice, proiectare și execuție de instalații electrice de orice tip, precum și confecționare de repere metalice pe mașini cu comandă numerică. De asemenea, comercializăm și instalăm grupuri electrogene și furnizăm manșoane pentru cabluri de semnalizare și energie.

În domeniul infrastructurii feroviare, ELMET GROUP  și-a câștigat un renume prin colaborarea cu parteneri valoroși precum Thales Systems România, SIEMENS Mobility , Alstom Transport, ISAF, SPIACT.

Mai multe detalii

 


logo CARANDACARANDA BATERII SRL – produce și comercializează o gamă largă de baterii

S.C. CARANDA BATERII SRL este o societate privată cu capital integral românesc fondată în anul 1991 care produce și comercializează o gamă largă de baterii. Produsele, serviciile și sistemul nostru de gestiune internă a calității au fost omologate și sunt revizuite periodic de către organisme acreditate în țară și peste hotare.

Portofoliul nostru de produse include baterii special proiectate pentru alimentarea vagoanelor de călători și a locomotivelor Diesel. CARANDA BATERII SRL furnizează sisteme de back-up energetic și sisteme de rezervă pentru stațiile de comandă, control, semnalizare și telecomunicații din cadrul căilor ferate

Mai multe detalii

 


Cariera Feroviara in RomaniaCarieră Feroviară SRL – un ajutor pentru resursa umană din domeniul feroviar și trasportul urban pe șină

Carieră Feroviară SRL a fost înființată în 2019 în scopul de a ajuta oamenii care lucrează sau își doresc să lucreze în domeniul feroviar sau al trasportului urban pe șină să dobândească sau să își dezvolte cunoștințele, repectiv să își găsească mai ușor un loc de muncă.

Mai multe detalii

 


logo voestalpinevoestalpine Railway Systems Romania SA – furnizor de aparate de cale ferată pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii

Cu o experienta mai mare de 30 de ani, voestalpine Railway Systems Romania SA și-a consolidat poziția pe piața românească, fiind singura companie furnizoare de aparate de cale ferată pentru căile ferate, metrou și un partener de încredere pentru tramvai și companii cu linii industriale proprii.

Mai multe detalii

 


facultatea de transporturi UPBFacultatea Transporturi (UPB) – traditie de peste 50 de ani

Facultatea Transporturi din cadrul Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti are o tradiție de peste 50 de ani. În prezent, facultatea oferă programe de studiu la nivel de Licenţă, Master şi Doctorat, compatibile cu sistemul european de credite transferabile.

Mai multe detalii

 


Knorr BremseKnorr-Bremse – sisteme de frânare şi sisteme On-Board pentru vehicule Feroviare

Knorr-Bremse este unul dintre liderii principali pe plan mondial în producţia de sisteme de frânare şi sisteme On-Board pentru vehicule feroviare.

Paleta de produse conţine, printre altele, sisteme integrale de frânare pentru toate tipurile de vehicule feroviare, sisteme de uşi, sisteme de climatizare, sisteme de diagnoză pentru boghiuri, sisteme de toaletă şi ştergătoare de parbriz.

Mai multe detalii

 


RELOC CraiovaRELOC – specializat în proiectarea, construcția, repararea și modernizarea vehiculelor feroviare și a materialului rulant

RELOC este un stindard al tradiției feroviare românești, un simbol al economiei românești, reprezintă interesele naționale peste graniță, culegând recunoștința și aprecierea clienților internaționali prin calitatea și capabilitățile produselor ce ies pe porțile fabricii sale.

RELOC este specializat în proiectarea, construcția, repararea și modernizarea vehiculelor feroviare și a materialului rulant, precum și în producția de piese de schimb pentru industria feroviară.

Mai multe detalii

 


SOFTRONICSOFTRONIC – producător de rame și locomotive electrice

Înființată în Craiova – România în anul 1999, având ca principală activitate modernizarea de locomotive, Softronic continuă tradiția orașului, de peste 50 de ani, în construcția de locomotive electrice.

Înțelegând necesitatea operatorilor privați, oferim o locomotivă electrică bi-sistem, Transmontana, perfect adaptată pentru transportul în țări precum: Bulgaria, România, Ungaria, Turcia etc.

În 2013 Softronic a finalizat cel mai nou proiect al său, rama electrică cu podea joasă, bi-sistem, capabilă să opereze atât la 25 kV AC 50 Hz, cât și la 3 kV DC.

Mai multe detalii


 ORICE COMPANIE/ORGANIZAȚIE/INSTITUȚIE POATE BENEFICIA DE UN ARTICOL DE PROMOVARE PUBLICAT GRATUIT LA RUBRICA “INDUSTRIA FEROVIARĂ ROMÂNEASCĂ” 

Articolul, care va fi preluat și pe site-urile www.cfir.ro și www.catalogferoviar.ro, va conține:

  • descrierea companiei/instituției: istoric, misune, valori, sigla și două-trei poze reprezentative
  • prezentarea produselor și/sau serviciilor oferite
  • informații despre proiectele/partenerii din domeniul feroviar

Ce trebuie să facă orice companie/instituție pentru a benficia de acest articol de prezentare?

Tot ce vor trebui să facă companiile/instituțiile din domeniu este să își completeze/actualizeze profilul Catalog Feroviar.

Catalog Feroviar 2006 - solutia de a te prezenta gratuitCatalog Feroviar se adresează tuturor factorilor implicaţi în sistemul de transport pe şină şi adună cele mai importante informaţii despre instituţii şi firme implicate în activitatea feroviară, produsele şi serviciile oferite de acestea. Aşadar, este vizată o comunicare mai eficientă, o capacitate mai rapidă de identificare a oportunităţilor de afaceri şi a potenţialelor parteneriate de succes.

Catalog Feroviar, apărut pentru prima dată în anul 2006, cuprinde în capitolele sale, structurate în funcție de domeniul de activitate, toate companiile din domeniul feroviar și din cele conexe care își desfășoară sau doresc să-și desfășoare activitatea în România.

Relansat în 2017 în forma online, Catalog Feroviar își dorește să continue tradiția celor 9 ediții tipărite în perioada 2006-2014 și să se constituie într-un instrument de lucru foarte practic, mai ales atunci când căutaţi să stabiliţi noi relaţii de afaceri.


Ce beneficii aveți dacă vă actualizați profilul?

pachet business catalog

  • veți putea fi contactat de alte companii din domeniu pentru a stabili colaborări
  • veți beneficia de expunere suplimentară prin articolul publicat pe www.clubferoviar.ro
  • veți primi gratuit pentru 6 luni pachetul “Business” pe site-ul www.catalogferoviar.ro
  • dacă veți recomanda unei alte companii, care nu este încă înscrisă în catalog și care activează sau colaborează cu companii din domeniul feroviar, să își completeze profilul în Catalog, iar aceasta se va înscrie aici, veți beneficia încă o luna de pachetul “Business”

Pentru mai multe detalii despre cum puteți beneficia de oferta noastră vă rugăm să ne contactați la office@catalogferoviar.ro.

 

 

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole