vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

CFR Călători a lansat o licitație pentru traverse din lemn impregnate, în valoare de 134.000 de euro

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a lansat o licitație pentru traverse din lemn impregnate, în valoare de 134.000 de euro.

licitație pentru traverse
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat luni dimineață anunțul de licitație având ca obiect ”Traverse de lemn normale impregnate, traverse de lemn speciale impregnate, traverse pod de lemn impregnate și chituci de lemn impregnați pentru subunitățile S.R.T.F.C. Brașov”.

Contractul ce urmează a fi încheiat de operatorul feroviar de stat vizează achiziția de traverse de lemn normale impregnate, traverse de lemn speciale impregnate, traverse pod de lemn impregnate și chituci de lemn impregnați pentru subunitățile S.R.T.F.C. Brașov: Depoul Brașov, Depoul Sibiu, SELC Ciceu, Revizia de vagoane Brașov, Revizia de vagoane Sibiu și Post revizie Teiuș. Valoarea totală estimată este de 649.950 de lei, echivalentul a aproximativ 134.000 de euro.

Licitație pentru traverse din lemn. Se cere garanție de participare

Garanția de participare la procedură se va depune de către ofertanți astfel: 6.000 de lei sau echivalent calculat la cursul leu/valută stabilit de BNR înainte cu șase zile de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor. Valabilitatea acesteia va fi de șase luni de zile de la data limită de depunere a ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 28 mai 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 28 noiembrie 2020.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole