vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Un alt oraș din China intră în carantină, după Wuhan. Temperatura, verificată la gară

După ce la Wuhan, locul de unde a pornit pandemia de coronavirus, viața a revenit la normal, un alt oraș din China intră în carantină.

oraș din China intră în carantină

Harbin este un oraş din nord-estul Chinei cu o populaţie de 10 milioane de locuitori. Recent numărul cazurilor de coronavirus a început să crească alarmant în oraş, iar autorităţile chineze au decis să impună măsuri dure pentru a evita un nou Wuhan, relatează Daily Mail, citat de Mediafax.

Peste 70 de persoane au fost depistate pozitiv şi alte 4.000 aşteptă rezultatele testelor în Harbin după ce virusul a fost adus de un student întors din New York, potrivit informaţiilor apărute în presă.

Un alt oraș din China intră în carantină. Pasagerii trenurilor sunt verificați în gări

Autorităţile chineze au instalat puncte de verificare la aeroport şi în gări, unde monitorizează starea şi temperatura călătorilor.

Întâlnirile publice sunt interzise, iar non rezidenţii sunt stric monitorizaţi. Cei depistaţi pozitiv, dar şi apropriaţii care au intrat în contact vor fi puşi în carantină , iar toţi vecinii vor fi izolaţi pentru 14 zile. Guvernul impune celor veniţi din afara ţării 28 de zile de carantină şi efectuarea a două teste.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole