vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Constantin Axinia face licitație pentru spălarea așternuturilor din două dormitoare ale CFR Călători

Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Iași, condusă de Constantin Axinia face licitație pentru spălarea așternuturilor din două dormitoare ale CFR Călători.

Axinia face licitație Constantin Axinia dă în judecată Axinia la ieșirea de la DNA Constantin Axinia la DNA Intercity București-Suceava Trenul de Otopeni rezilierea contractului Constantin Axinia la CFR

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Spălări textile la dormitoarele stațiilor de pe rază SRTFC Iași, la dormitorul Depoului CF Iași și Dormitorul SELC Bacău”.

Valoarea totală estimată a contractului care va fi încheiat este de 115.953,84 lei, echivalentul a aproximativ 24.000 de euro. Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut.

Axinia face licitație. Se cere garanție de participare

Garanția de participare la licitație este în valoare de 1.150 de lei sau echivalent în valută la cursul stabilit de BNR pentru data publicării anunțului în SEAP, valabilă trei luni de la termenul limită de depunere a ofertelor. Garanția de participare este irevocabilă, se precizează în anunțul postat pe platforma SEAP.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 mai 2020, oar 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 19 august 2020.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole